Снимка Булфото, архивНАТО обяви, че продължава борбата срещу тероризма. Генералният секретар на

...
Снимка Булфото, архивНАТО обяви, че продължава борбата срещу тероризма. Генералният секретар на
Коментари Харесай

Столтенберг: НАТО ще продължи да играе своята роля в борбата срещу тероризма

Снимка Булфото, списък

НАТО обяви, че продължава борбата против тероризма. Генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг изрази почитта си към жертвите на атентатите в Съединени американски щати, осъществени на 11 септември 2001 година, като съобщи, че Алиансът ще продължи да се опълчва на опасността от световния тероризъм, съобщи ДПА.

" Борбата против тероризма ще продължи и НАТО ще продължи да играе своят роля ", даде обещание Столтенберг на гала мотив в централата на НАТО в Брюксел, като акцентира, че това е единственото място, където Европа и Северна Америка работят ежедневно за общата си сигурност, съобщи Българска телеграфна агенция.

На 20-ата годишнина от атентатите от 11 септември 2001 година в Съединени американски щати знамената на съдружниците бяха свалени доникъде на пилоните в символ на респект към близо 3000-те починали при нападението на Ал Каида. Съединени американски щати и съдружниците им навлязоха в Афганистан скоро след атентатите, като смъкнаха държавното управление на талибаните. Радикалната ислямистка формация си върна властта едвам предишния месец, нанасяйки тежък удар на НАТО, напомня ДПА.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР